Wat zijn de openingsuren van het atelier en kan ik een afspraak maken om langs te komen?

Wij hebben geen vrij te betreden winkel. Onze juwelen en decoratie zijn te bezichtigen op onze webshop en tijdens artistieke markten waaraan wij regelmatig deelnemen. Deze data worden steeds via sociale media bekend gemaakt.

Waar worden de juwelen gemaakt en door wie?

De juwelen worden gemaakt op ons thuisadres 'Houthoek 6, 2430 Laakdal', in eigen atelier door Nathalie Nijsten. Zij staat in voor het draaien van het hele bedrijf van A tot Z.

Hoe draag je zorg voor je juweel?

Eco-Nina Studio werkt met duurzame en natuurlijke materialen. Dit kunnen verschillende materialen zijn. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van edelstenen, half-edelstenen, parels, schelp, kokos, metalen zoals zilver (al dan niet verguld) of andere (edel)metalen, enz.

Elk juweel dat wij maken is nikkelvrij!

Onze juwelen worden graag met liefde behandeld. Zo benadrukken wij dat de juwelen best in niet vochtige ruimtes worden bewaard. Dat je haarlak, parfum, water, ... dient te vermijden.

Wees er van bewust dat zilver of metaal , verguld of niet onderhevig is aan oxidatie. Daardoor kan je juweel donker uitslaan. Als dit gebeurd kan je je juweel wel oppoetsen met zilverpoets zoals bijvoorbeeld van Hagerty en HG. Let wel dat je ook weer hier geen gebruik gaat maken van een badje maar eerder van drogere poetsmiddelen zoals bijvoorbeeld een droge zilverpoetsdoek. 

Het is ook aangewezen om je juwelen apart te bewaren en er dus voor te zorgen dat er geen andere juwelen tegen onze juwelen liggen. Dit ook om verkleuring te voorkomen.

Bestelling van de webshop afhalen?

Dat kan. Je kan dit aanduiden bij je bestelling op de webshop. Na een bestelling spreken wij een moment af voor afhaling. 

Wat is de levertermijn?

Na ontvangen van je betaling is de levertijd ongeveer een week. 

Hoe worden de juwelen verzonden?

Al onze goederen worden verzonden met pakketpost in een beschermende verpakking.

Kan ik bestellingen in cadeaupapier laten verpakken?

Dat kan. Laat ons weten welke producten we als cadeau moeten verpakken. Dit kan je toevoegen aan het einde van je bestelling in een zelf te typen vakje. Hier kan je ook andere vragen stellen.

Ontvang ik een bevestiging na mijn bestelling?

Na een bestelling krijg je automatisch een mail met het overzicht van je bestelling. Check je 'ongewenste mail' als je geen mail hebt ontvangen. Kan je daar geen email terugvinden dan kan je emailadres fout ingegeven zijn of is je bestelling niet goed doorgekomen. Neem dan contact met ons op.

Je bestelling retourneren/omruilen?

Dat is mogelijk als de goederen onbeschadigd zijn en je ons hiervan op de hoogte gesteld hebt binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Je stuurt de goederen op eigen risico en kosten terug naar Eco-Nina Studio, Houthoek 6, 2430 Laakdal. Na ontvangst van de goederen, in goede staat maken we een bon aan voor het tegoedbedrag van je aankoop. Terugbetaling is niet mogelijk.